IMG_3840PC1500x470

• Al uw rekeningen op één plek

• Archiveren van uw facturen voor 10 jaar

• Toegankelijk 24/7 op uw pc , tablet of smartphone

De inbox gewijd aan mijn rekeningen

IMG_5038ipadWideInvoice

Gratis

Een service die altijd gratis zal zijn

Secure

Veilig en binnen handbereik te allen tijde

Gemakkelijk

Eenvoudige en bekend om de goede gewoonten te houden

Eerbiedig

Een eerlijk prijs voor u en voor de planeet

Simplificeren jouw leven, help ons bouwen aan de billing oplossing van morgen door het beantwoorden van een aantal vragen

Net als u, wij zijn burgers. Net als u, willen we kostbare tijd te winnen. Net als u, willen we al onze rekeningen één locatie te beheren, vanaf de ontvangst tot archivering.

Digiteal is een “virtueel kantoor”, vrij en privé, voor elke burger om te ontvangen, te controleren, toetsing, archief en betaalt zijn rekeningen.

Wacht niet , ontdek onze app en geniet nu al de voordelen van het gebruik Digiteal

Beschikbaar 24/24 op uw pc , tablet of smartphone

Nodig uw leverancier Digiteal door het invullen van het formulier

1. Kies je leverancier 2. Vul - in uw e -mail adres 3. Gaan!

5 + 1 = ?

Over ons

Digiteal is ontwikkeld door Teal IT , een IT- adviesbureau . Vanaf de oprichting , zijn principes zelfmanagement toegepast in het bedrijf. Dit houdt in dat de Wintertaling IT werkt met volledige transparantie in de richting van al haar medewerkers en dat rollen en verantwoordelijkheden worden verdeeld binnen het bedrijf. Dit kan iedereen meer vrijheid hebben en het maximaliseren van de positief effect door middel van hun acties , terwijl de veronderstelling dat de verantwoordelijkheden die dit uiteraard inhoudt. 

 • Co-creatie

  Een klant centraal aanpak in het creëren van onze producten en diensten is het fundament van duurzame ontwikkeling en de geboorte van producten die onze klanten te voldoen moet .

 • Innovatie

  Het ontwikkelen van een innovatief alternatief op het gebied van elektronisch factureren en betalingen is op de hart van ons werk. Wij bieden een fijnere controle aan onze klanten. 

 • Dynamisme

  We brengen onze energie en inzet in al onze activiteiten .

 • Expertise

  Onze team kan nederig vertrouwen op jaren van ervaring op het gebied van financiële applicaties ontwikkeling.

Voor een betere toekomst, helpen Belgische bedrijven besparen op transactiekosten betaal uw facturen met behulp van de Europese QR code !